4 gånger statuspoäng när man flyger med SAS t.o.m. 31 januari 2022

Till och med 31 januari 2022 får man 4 gånger så mycket statuspoäng när man flyger med SAS. Man får baspoäng som vanligt. Baspoäng räknas mot status och kan även användas för att boka bonusresor. Man får dessutom 3 gånger statuspoäng, alltså 4 gånger poäng som räknas mot status. Statuspoäng kan inte användas till att boka bonusresor med.

Så om man t.ex. bokar en resa Köpenhamn-San Francisco i Business Smart får man totalt 72000 statuspoäng, gott och väl tillräckligt för de 45000 som behövs för EuroBonus Guld och bara 18000 poäng från EuroBonus Diamant.

Just nu får man det högsta inbjudningsbonusen någonsin på 60000 extrapoäng när man blir inbjuden till SAS Amex Elite . Tecknar man sig för det kortet så blir man Diamant på resan ovan, då man får 20000 statuspoäng varje år när man har det.

Detta är ett oerhört generöst erbjudande från SAS och det är bara att gratulera alla som har möjlighet att ta del av det.