Shopping

SAS Business Class

Går du genom SAS Shopping portal när du shoppar på nätet kan du tjäna ytterligare poäng på köp som du ändå skulle ha gjort. I bland kan det handla om ganska mycket poäng, som vid mobilabonnemang, tidningsprenumerationer eller ljudböcker.

SAS har ytterligare ett par sätt att tjäna Eurobonuspoäng, det ena gäller när man handlar i fysiska butiker. Det kalla Eurobonus Everyday och ger Eurobonuspoäng när man handlar i medverkande butiker. Vilka butiker som är med kan man se i SAS-appen eller på sas.se. Tidigare har detta varit lite krånglig då man har behövt dra både sitt Eurobonuskort och sitt kreditkort för att få poäng. Nu kan man registrera sina kreditkort hos SAS och slipper dra två kort.

Både SAS Shopping portal och Eurobonus Everyday har väl tidigare funkat sådär. Många gånger har man inte fått poäng på sina köp och har behövt att efterregistrera och kontakta support. Det funkar dock bättre och bättre och förhoppningsvis slipper man hålla på och efterregistrera i framtiden.

Ett tredje sätt är att handla via SAS EuroBonus Shop. Man kan handlar för poäng här, men man kan också handla med pengar – och det är då det blir intressant. Om man handlar för poäng gör man oftast en riktigt dålig affär men om man handlar med pengar får man dessutom 1 EuroBonus-poäng per krona. Nu har de inte alltid de lägsta priserna, men om det är något man ska handla så skadar det inte att gå in här och kolla.

Jag vill slutligen påpeka att SAS Shopping portal, Eurobonus Everyday och SAS EuroBonus Shop ger poäng utöver de poäng som man får från kreditkorten. Och poäng från kreditkorten har alltid funkat för mig.