Singapore Airlines åter bokningsbart med EuroBonus-poäng

Singapore Airlines drog in alla bonusplatser när det blev tydligt att Covid skulle sätta stopp för det mesta resande.

Nu – jag tror idag – har de börjat släppa bonusplatser igen!

Här t.ex. CPH-SIN-DPS 12 januari 2022

Sökningen ovan har jag gjort hos LifeMiles, vilket är Aviancas bonusprogram. SAS har i nuläget inte sin online-sök för Star Alliance-resor öppen. Avianca tillhör Star Alliance och visar bonusplatser som stämmer ganska bra överens med vad man kan boka med EuroBonus-poäng hos SAS. Jag bokade för övrigt om en bonusresa idag till Bali, och passade då på att kolla med SAS om de också såg Singapore Airlines-platserna, vilket de kunde bekräfta.

Som vi ser ovan fanns det bara Business mellan Singapore och Denpasar och endast Economy mellan Köpenhamn och Singapore. SAS såg tyvärr inga platser i Business heller. Tidigare har SAS haft lite bättre tillgång till Business hos Singapore Airlines än t.ex. Avianca har haft.