Dubbla poäng 13-15 december med SAS Eurobonus Mastercard

Nu kommer det en ny dubbla poäng-kampanj lagom till Julshoppingen!

Det är dubbla poäng på alla köp 13-15 december och dessutom 30 poäng / 100kr vid köp i utländsk valuta 16 december – 16 januari. Som vanligt måste man anmäla sig till kampanjen genom att klicka på länken i mail från SAS Eurobonus Mastercard. Har du inte fått något mail kan det vara en bra idé att se över sina inställningar på sas.se.

SAS Eurobonus Mastercard har dessa kampanjer lite då och då, och det är ett bra sätt att optimera poängintjäningen om man kan styra sina inköp till dessa kampanjer. Det kan dessutom vara ett bra tillfälle att betala räkningar med kortet då man har en kostnad på 6,3 öre / poäng, mot normalt 12,7 öre per poäng hos Betalo.

Förra kampanjen i september var vi många som hade problem med att våran anmälan inte registrerades och inte fick kampanjpoäng förrän efter flera kontakter med kundtjänst. Denna kampanj har man infört bekräftelsemail efter att man har anmält sig. Det kan vara en bra idé att spara detta bekräftelsemail till efter att man har fått sina poäng.